23.06.2011

Kısa Kısa


HBO'nun önümüzdeki ( ya da bir sonraki ) sezon için planladığı dramalardan biri yine belli bir kesimi ekran başına bağlayacak gibi görünüyor. Benim de bu belli kesime dahil olduğumu söylemeye gerek yok herhalde. Üstelik bu kez işin içinde Spike Lee de var. Da Brick adlı dizi ünlü boksör Mike Tyson'ın gençlik yıllarından esinleniyor. Spike Lee yönetecek, John Ridley yazacak. Newark, New Jersey'de genç ve siyahi bir boksörün hayatını herhalde Spike Lee'den daha iyi çekecek birini bulamazlardı. Başrolü kimin oynayacağı ise henüz belli değil.


Jon Hamm'in sırtı sağlam. En azından 3 yıl için. Son yılların en parlak TV dizilerinden Mad Men'in bol ödüllü başrol oyuncusu Hamm önümüzdeki 3 yıl için diziyle anlaşma yeniledi. Üstelik aktörün bu iş için 10 milyon dolardan yüksek ( tam ücret bilinmiyor ) bir ücret alacağı ve bu ücretin onu TV'nin en pahalı oyuncularından biri haline getirdiği söyleniyor.


Sacha Baron Cohen'in yeni filmi The Dictator'a güzel yıldız Megan Fox'un da katıldığı duyuruldu. Fox filmde küçük bir rol üstlenecek. Cameo dediklerinden yani. Anna Faris ve Ben Kingsley gibi isimlerin de oynadığı filmin çekimleri New York'ta sürüyor. Fox gibi küçük bir rol üstlenecek bir diğer oyuncuysa John C. Reilly.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder